Pageloader

Haberler

/Haberler

Basında Biz...

Bildik İnşaat Çalışmaları İle İlgili Yerel Basında Çıkan Haberler

Kalıcı işyerlerine gençlik merkezi yapılıyor

Vali Zülkif Dağlı ve AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir, kalıcı işyerlerinde yapılmakta olan Gençlik Merkezi çalışmalarında incelemelerde bulundular. Vali Dağlı merkezin haziran ayında hizmete açılacağını söylerken, Milletvekili Keşir ise, aynı binada semt polikliniği yapılacağını söyledi.

Kalıcı konutlarda “Kalıcı spor merkezi”!

17 Ağustos 1999 Düzce depremlerinden sonra ilimizde yapılan kalıcı işyerlerinin faal hale getirilmesi ile ilgili bugüne kadar 9 adet, 29.03.2018 tarihindede“Kalıcı işyerlerini hizmete sokanlara teşekkür!” başlığı ile bir yazı yazmıştım.

BAKANLIKTAN İNCELEMEYE GELİYORLAR

Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, sosyal medya hesabından sağlıkla ilgili paylaşımda bulundu. Keşir, Kamu Hastaneleri Kurum Başkanının sağlık yatırımlarını incelemek üzere Düzce?ye geleceğini bildirdi.

VALİ ATAY AKÇAKOCA'DAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ile birlikte Akçakoca’nın çeşitli alanlarındaki restorasyon çalışma sahalarını inceleyen Vali Atay son durumlar ve detaylarla ilgi yetkililer ile görüştü.
Vali Cevdet Atay, Akçakoca ilçesi Yukarı Mahalle’de Vilayetler Birliği Konağı, Kalkın Köyü’nde Vilayetler Birliği Oteli ve Hacıyusuflar Mahallesi’nde Pınar Yanı Camii restorasyon alanlarında incelemelerde bulunurken Akçakoca Kaymakamı ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

Akçakoca Turizmine destek

Akçakoca turizmine destek vermek amacıyla yenileme çalışmalarına devam edilen, Kalkın Köyü’nde Vilayetler Birliği Oteli’nde devam eden çalışmaları inceleyen Vali Cevdet Atay, inşaatın bir an önce bitirelerek hizmete sunulması için talimat verdi.